Πορτρέτο χρηστών
Sam Fox
slayalicantov@yahoo.com

Ideas

Πώς να επιλέξετε μια Ελληνίδα φίλη

Ο Sam Fox πρότεινε στις 14 Οκτ 2021, 13:02

Δημοσιεύτηκε με πνευματικά δικαιώματα από το Loveawake Greece © Copyright 2010-2021. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Φαίνεται ότι υπάρχει ένας ολοένα και υψηλότερος αριθμός αντρών που φαίνεται να επιλέγουν τη λάθος γυναίκα για να αναλάβουν κοπέλα. Αρχικά, ας δούμε τους λάθος τρόπους για να επιλέξουμε κάποιον για να δημιουργήσουμε μια σχέση:

Επιλέγετε την για την ομορφιά

Όλοι θέλουν μια καυτή φίλη, αλλά αν αυτός είναι ο κύριος λόγος που επιλέξατε να είστε μαζί της, τότε προετοιμάζεστε για τη δυστυχία. Μπορεί να φαίνεται καλή τώρα, αλλά τελικά, τα αποτελέσματα της εμφάνισής της θα εξομαλυνθούν για εσάς ή η εμφάνισή της θα χαλάσει. Και τότε είναι που θα εύχεσαι να ήσουν με κάποιον που πραγματικά σου άρεσε να είσαι κοντά.

Επιλέγετε την για σεξ

Εντελώς πάρα πολλοί άνδρες παγιδεύονται σε αυτήν την παγίδα. Συνήθως συμβαίνει ένα από τα δύο πράγματα: σε γοητεύει πραγματικά ή φοβάσαι ότι αν δεν είσαι μαζί της, δεν θα μπορείς να βρεις σεξ αλλού. Θα σας το πω τώρα από την εμπειρία: ανεξάρτητα από το πόσο καυτό είναι ένα κορίτσι και όσο καλά και αν σας γαμήσει, κάποια στιγμή θα κουραστείτε να το γαμήσετε. Και πάλι, θα ευχηθείτε να επιλέξετε κάποιον που πραγματικά σας αρέσει να βρίσκεστε κοντά του.

Την Επιλέγεις Για Εγώ

Οι Έλληνες είναι επιδέξιοι χειριστές και η καλύτερη τακτική τους για να πάρουν αυτό που θέλουν από έναν άντρα, είναι μέσω του εγώ του. Το χαϊδεύουν και το χρησιμοποιούν ταυτόχρονα εναντίον του. Όσο είσαι με μια γυναίκα μόνο και μόνο επειδή σου χαϊδεύει το εγώ και σε κάνει να νιώθεις περισσότερο άντρας, τόσο περισσότερο θα κάνει ό, τι θέλει, θα το σκάσει και θα το χρησιμοποιήσει εναντίον σου. Ξέρει ότι αν τσαλακωθεί, το μόνο που έχει να κάνει είναι να σου χαϊδέψει τον εγωισμό, να σε κάνει να νιώσεις σαν τον άντρα και θα επιστρέψεις στην αγκαλιά της τρώγοντας από το χέρι της.

Λοιπόν, πώς επιλέγετε μια φίλη;

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τους τρεις παραπάνω λόγους που λαμβάνουν υπόψη το γιατί είστε με μια γυναίκα. Ωστόσο, δεν πρέπει να είναι οι καθοριστικοί παράγοντες. Σκεφτείτε να έχετε μια καυτή γυναίκα που σας κοροϊδεύει καλά και χαϊδεύει το εγώ σας περισσότερο σαν κερασάκι στην τούρτα και όχι την ίδια την τούρτα. Υπάρχουν δύο πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία από όλα και είναι το πραγματικό κέικ που θα οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη, μακροχρόνια ικανοποίηση από μια γυναίκα:

Συμβατότητα Προσωπικότητας

Με εκπλήσσει απόλυτα πόσοι άντρες μένουν σε σχέσεις με Έλληνες που έχουν ασυμβίβαστες προσωπικότητες. Γιατί το κάνουν αυτό οι άντρες; Επειδή είτε είναι καυτή, είτε έχει ανάγκη για σεξ, είτε ξέρει πώς να του χαϊδεύει το εγώ με όλους τους σωστούς τρόπους. Ωστόσο, αυτά τα ζευγάρια μαλώνουν συνεχώς, χωρίζουν και φωνάζουν το ένα στο άλλο. Γιατί; Είναι ξεκάθαρο σαν την ημέρα ότι αυτά τα ζευγάρια έχουν ασυμβίβαστες προσωπικότητες.

Πώς ξέρετε λοιπόν με ποιους τύπους ελληνικών θα είστε συμβατοί; Είναι απλό. Ραντεβού με πολλά ελληνικά από νωρίς. Ένα από τα πράγματα που παρατήρησα κατά το blogging, είναι ότι υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος τύπος γυναίκας με τον οποίο πάντα έκανα κλικ αμέσως και τα πήγαινα πολύ καλά.
Αν κοιτάξω τα ελληνικά όπως το Sex Lips, τις Freckles, τη Mahal, ένα πρόσφατο κορίτσι για το οποίο δεν έχω γράψει και μερικά άλλα ελληνικά, τότε θα παρατηρούσα ότι όλοι είχαν μερικά κοινά πράγματα. Allταν απίστευτα πνευματώδεις, εξαιρετικά έξυπνοι (σχεδόν όλοι ήταν μέσα, ήταν ή πήγαιναν προς το σχολείο) και σαρκαστικοί. Έτσι, όταν κάνω προβολή για ελληνικά, ξέρω ακριβώς τι να ψάξω αν αναζητώ μακροπρόθεσμη συμβατότητα

Κοινά ενδιαφέροντα

Είναι ένα πράγμα να έχεις συμβατές προσωπικότητες, αλλά αυτό δεν αρκεί. Κάποια στιγμή, θα κάνετε παιδιά και κάποια στιγμή, ο κύκλος των φίλων σας θα είναι άσχετος, καθώς θα περνάτε τον περισσότερο χρόνο μαζί. Τώρα θέλετε πραγματικά να περάσετε εκείνο το χρόνο πηγαίνοντας στο μπαλέτο, πατινάζ στον πάγο και πηγαίνοντας σε κάθε εκδήλωση για κατοικίδια; Και θέλεις να την παλέψεις για να παίξει βιντεοπαιχνίδια και να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο;

Φυσικά υπάρχει λίγο δώρο και πάρε, αλλά όσον αφορά τα βασικά πάθη και τα ενδιαφέροντά σου, θέλεις να βεβαιωθείς ότι υπάρχουν ομοιότητες. Εάν είστε απόλυτα παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, τότε καλύτερα να βρεθείτε ως μια φίλη που είναι παθιασμένη με τον αθλητισμό. Και το ίδιο ισχύει εάν η φίλη σας είναι παθιασμένη με τα ζώα. Καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι να ασχοληθείτε με τα σόου με ζώα, τα συχνά ταξίδια στο ζωολογικό κήπο και να ασχοληθείτε με τις φίλες της που τρελαίνονται επίσης για τα ζώα.
Εάν ακολουθείτε τα ελληνικά με τα οποία μοιράζεστε βασικά ενδιαφέροντα, θα είστε και οι δύο πολύ ευχαριστημένοι μεταξύ σας. Δεν θα χρειαστεί να πολεμήσετε ο ένας τον άλλον και να τραβήξετε ο ένας τον άλλον σε γεγονότα που ο ένας από εσάς πραγματικά δεν νοιάζεται.

Συμπερασματικά

Τώρα που ξέρετε τι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ως αποφασιστικούς παράγοντες όταν επιλέγετε μια φίλη και τι πρέπει να αναζητήσετε, θα αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση για το πού και πώς να αναζητήσετε μια φίλη. Επιστρέφοντας στα παραδείγματά μου, θα ήξερα να αναζητήσω μια φίλη σε μέρη όπου είναι πιθανό να κάνουν παρέα πνευματώδεις, υψηλά μορφωμένοι Έλληνες και θα συμμετείχα σε μερικές ομάδες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα για τα οποία είμαι πολύ παθιασμένος. Κάνοντας το ίδιο, θα έχετε εξοικονομήσει αποτελεσματικά πολύ χρόνο και πόνο στην καρδιά σας.
0 Διάλογος 0

Στοιχεία Χρήστη

Περιγραφή
-
Ιδιότητα
-
Twitter
-
Facebook
-
Skype
-
MySpace
-